انجمن های گفتگوی من
اخبار: در خواست های زیادی برای مدیریت انجمن داشتیم از تمام دوستان خواهشمند هستم که حتما مشخصات خود را هم بفرستند حتما یوزر و ایمیل خودشان را دوستانی که نمی توانند ثبت نام گنند به قسمت تماس با ما در سایت www.san3.ir بروند و یوزر و پسورد که دوست دان ثبت گنند تا ثبت نام صورت بکیرد با تشکر سعید

*
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. مارس 11, 2010, 11:52:11

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

آخرين موضوعات نام انجمن ارسال کننده تاريخ
מכתבי אהבה משפחה חמה תיאטרון הקאמרי קומדי من یک وبلاک نویس هستم Poorrsasha تاریخ : امروز، ساعت 10:53:14
296 amoxicillin for cat urinary infections من یک وبلاک نویس هستم insickySign تاریخ : امروز، ساعت 08:48:55
292 amoxicillin solution من یک وبلاک نویس هستم insickySign تاریخ : امروز، ساعت 08:48:48
562 ambien anxiety melatonin من یک وبلاک نویس هستم Dyebykige تاریخ : امروز، ساعت 05:07:49
675 claritin with ambien من یک وبلاک نویس هستم Dyebykige تاریخ : امروز، ساعت 03:20:50
132 antabuse and zoloft من یک وبلاک نویس هستم SpoowSewmet تاریخ : مارس 10, 2010, 05:14:57
622 zoloft debates من یک وبلاک نویس هستم SpoowSewmet تاریخ : مارس 10, 2010, 02:49:36
מילות מפתח: ביטוח ביטוח רכב ביטוח חיים ביטו&# من یک وبلاک نویس هستم Poorrsasha تاریخ : مارس 10, 2010, 01:03:23
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: توصیه هایی برای دختران دم بخت !!!  (دفعات بازدید: 71 بار)
eizendegisalaam
مهمان
« : اوت 20, 2009, 06:04:59 »

سلام .
ازدواج یکی از از مسائل مهم و تاثیر گذار در زندگی هر شخصی است . اما مهمتر از آن پیدا کردن یک جفت مناسب و خوب است . اما این جفت خوب را چگونه باید پیدا کرد یا از کجا باید شناخت ؟! من برای کسایی که دختر دم بخت هستند یا دختران دم بخت دارند توصیه هایی دارم .

•   اگه یه پسر از شما در خواست ازدواج کرد ، بدون هیچ توضیحی از او بخواین که به همراه خانواده اش به خواستگاری شما بیاد !! اگر اصرار کرد قبل از اینکه به همراه خانواده بیام باید من و تو بیشتر با هم آشنا بشیم رو اصلا قبول نکنین !
•   لطفا وقتی اومد خواستگاری از اون خوب فرصت بخواین که اونو خوب بشناسین واون هم خوب شما را بشناسه که بعد به مسئله ایی بر نخورین که جز جدایی و طلاق نشه حلش کرد . پس از نظر من یک فرصت حداقل یک ماه از او بخواین و در این مدت اطلاعات خوبی از او بدست بیارین !! و در بدترین حالت اینست که کسی به خواستگاری شما بیاد و در مدت بسیار کمی به اون جواب مثبت یا منفی بدین !!
•   از کسی که به خواستگاری شما میاد زود قضاوت نکنین و فقط ظاهر اونو نبینین سعی کنین هر طوری شده از باطن او هم خبر دار بشین ! چه بسیرا خانواده ها یا دخترانی که فریب ظاهر یا ظریط مالی یا مادی یا تیپ و قیافه طرف شدن اما بعد با یه مرد بسیار بد اخلاق و تنوع طلب و دروغگو و غیره روبرو شدن که بعد از مدتی مخصوصا دختر خانم یا باید طلاق بگیره یا باید اخلاق سگی اونو تحمل کنه !!
•   خانواده مخصوصا مادر نقش مهم و تاثیر گذاری در اخلاق یا تربیت فرزندان داره . پس لطفا به رفتار و کردارو گفتار و باطن خانواده مخصوصا مادر او خوب توجه کنین و بعد تصمیم بگیرین .
•   بعد از خانواده از نظر من دوستان نقش بسیار مهمی در شکل گیری اخلاق یا شخصیت ما دارند پس سعی کنین دوستان او را هم خوب بشناسید و مخصوصا از باطن های او با خبر بشین .
•   به شما بسیار توصیه می کنم که بسیار مراقب باشید طرف خواستگار شما دو صت بسیار زشت را نداشته باشد یکی دورغ و دیگری حسادت و اگر طرف شما دروغگو و حسود باشد . زندگی در کنار او بسیار طاقت فرسا یا غیر قابل تحمل خواهد بود و به دایی و طلاق ختم می شود !!
•   و نکته دیگری که در انتخاب یا تصمیم گیری برای اینکه چه کسی جفت خوبی برای شما خواهم بود . به هم سطح بودن باید اشاره کنم . پس بسیار در تصمیم گیری مراقب باشید که طرف از نظر تحصیلی مالی و فرهنگی و اجتماعی و سنی و اعتقادی و غیره هم سطح شما باشد . و اگر هم سطح نباشید یا خیلی اختلاف داشته باشد این زندگی به اختلاف و شکست منجر خواهد شد و سرانجام جدایی و طلاق !!!
•   اختلاف سنی یکی از موارد هم سطح بودن است و من اختلاف سنی 4 سال را توصیه می کنم البته از زبان کارشناسان هم این نکته  را شنیده ام .
•   و نکته دیگری که باید حتما بهت بم البته تو خودت می دونی . پس مراقب باش که طرف رو برای مال یا ثروتش نخوای که این آدم ممکنه از نظر مالی یا غیره خوب باشه اما اخلاق خوبی نداشته باشه . پس مراقب باش عزیزم !!
•   اصلا خیلی کلی بگم که گول ظاهر طرف را نخورین که خیلی ها خوب می تونن نقش بازی کنن بله با زیرکی و باهوشی سعی کنین که از باطن اون با خبر بشین و همچنین خودت و خانواده ات فریب ظاهر یا ظریاط مالی اون نخورین و یا خودت واسه تیپش اونو بخوای یادت باشه چند بار بهت گفتم اخلاف خیلی مهمه عزیزم .
خارج شده است
eizendegisalaam
مهمان
« پاسخ #1 : اوت 21, 2009, 08:48:34 »

سلام چطورین؟! اصلا این متنی که زحمت کشیدم و براتون نوشتم و اینجا گذاشتم کسی مطالعه کرد؟! خب نظرتون چی بود؟! آیا موثر بود؟! دوست دارین باز هم باقیشو براتون بنویسم ؟! حالا نظر خودتون چی بود؟! اگر یکی بیاد خواستگاری قانونی و یا رفتارتون چیگونه خواهد بود؟! چطور با این مسئله کنار می آین ؟!
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :